Blog


Visualiseren

"A picture paints a thousand words"

Dit betekent niet dat de man zo simpel is. De duurste auto's en de duurste stereo apparatuur hebben ook maar 1 knop. Bij mannen is het nu eenmaal zo dat hoe meer je aan de knopjes gaat draaien, hoe langer en hoe moeilijker het wordt om een oplossing te vinden. Het scheppen van verwarring op die wijze is contra productief en opnieuw: wat bij een vrouw werkt, geeft verwarring bij mannen.

Wat wel is onderzocht, is dat het systeem achter dat knopje gekalibreerd moet worden. Als dat niet in een eerder stadium is gebeurd, ontstaat er disharmonie. Loopt de motor niet lekker of klinkt de muziek wat blikkerig. En net als bij een dure auto is het dan verstandig om even naar een specialist te gaan om het systeem weer opnieuw en goed in te regelen.


Advertentie

Onbekend is onbemind. Vandaar dat we regelmatig een advertentie in de krant zetten. U kunt ons herkennen aan het blauw van deze site. Knip het uit. U weet nooit wanneer het handig is om contact op te nemen.


Het Noord Hollands Dagblad heeft een artikel over ons geschreven en dat helpt natuurlijk.

We hebben de advertentie hiernaast geplaatst als voorbeeld.

We hebben al een paar leuke reacties en aanmeldingen. Bedankt daarvoor. Het is altijd leuk te merken dat een idee past.

We zijn ook blij dat mannen dit serieus nemen en inderdaad onze deskundigheid accepteren. Wij van onze kant hebben er alle vertrouwen in dat een wijs man hulp zoekt wanneer dat nodig is. Dat doen ze niet verkeerd.

Kijk ook eens naar onze voorlichtingsavond. Nog wel niet in de kroeg, maar wat niet is kan komen…..

Voorlichting

We organiseren een voorlichtingsavond!

Wat is het verschil tussen man en vrouw en hoe kunnen we meer begrip voor elkaar krijgen? 

In 2 uur tillen we de belangrijkste puntjes van de sluier(s) op. Maak uw relatie beter, warmer en eenvoudiger en krijg meer begrip voor elkaar!

We organiseren regelmatig een voorlichtingsavond over de man en vrouw en hun wensen en behoeftes, maar vooral over hun gedrag en reacties,

Als u opzoek bent om uw relatie meer te verdiepen en/of te verbeteren. Als u opzoek bent om duidelijk te maken dat u als man anders reageert en dat u als vrouw andere verwachtingen koestert dan is dit de avond voor u. 

Grijp de kans om in gesprek te komen met elkaar en het belangrijkste: het kost u niets!


Graag even een e-mailtje als u interesse heeft. (gebruik het contact formulier). Kosten: gratis!Mannenpraat geen vrouwenpraat?

Mannenpraat was even in het nieuws vandaag: In het Noord Hollands Dagblad stond een leuk artikel over Mannenpraat: